Ny lærling

Vi har den glede av å ønske vår nye lærling velkommen til oss. Layal er godt i gang med flere behandlinger, hun jobber veldig selvstendig men med veiledning og hjelp der hun har behov for det! Hun har ledige timer til klipp, farge, striper, farge og forming av bryn! Alle priser er rabattert med 35-40%. Gå inn i bestillingsmodulen, velg Layal og behandlingskategori Lærlig .

Carpe Diem fordelsprogram

Blir du medlem i Carpe Diem Fordelsprogram tjener du 5% bonuspoeng på alle varer og tjenester. Bonuspoengene kan du bruke til kjøp av valgfrie produkter.

Som medlem mottar du timepåminnelser, medlemstilbud og informasjon om bonussaldo, tilbud og kampanjer i salongen.
Når du blir medlem aksepterer du samtykkevilkårene og disse medlemsvilkårene. I personvernerklæringen kan du lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Medlemskap kan kun inngås for privatpersoner over 16 år.

På min side
Du finner dine registrerte personopplysninger og dine samtykker til kommunikasjon, samt din kjøpshistorikk og oversikt over bonuspoeng-transaksjoner, når du er logget inn i på vår hjemmeside eller i appen Fixit Timebestilling. Bonuspoeng godskrives din “profil” med det samme du betaler for varer eller tjenester hos oss.

Ved innmelding får du 50 velkomstpoeng når du utfører et besøk hos oss.
Som medlem i Carpe Diem Fordelsprogram får du 5% bonuspoeng ved kjøp av varer og tjenester hos Carpe Diem. . Ett poeng tilsvarer 1 krone. Vi forbeholder oss retten til å ikke la medlemmet opptjene bonuspoeng på enkelte varer eller tjenester.

Bruk av bonuspoeng
Dine bonuspoeng kan benyttes til kjøp av varer og medlemstilbud hos Carpe Diem. NB:Kan ikke benyttes til delbetaling.

Gyldighetstid
Opptjente bonuspoeng må benyttes innen 24 måneder fra datoen poengene ble godskrevet “din profil”..

Smittevern

Vi følger til gjeldende tid all smittevern som pålegges lokalt og regionalt. Og setter pris på om du ikke møter til timen hvis du har nyoppståtte luftveissymptomer!

Parykker/hårdeler/extension

Vi tilbyr nå ekspertise i parykker, hår-deler og extensions. Vi hjelper deg ved kreftbehandling, alopecia, aldersbetinget hårtap samt kort og tynt hår. Eller om du bare ønsker lenger eller fyldigere hår Vi hjelper deg fra a til å. Ta kontakt på tlf 55327000

Finner du ikke ledig tid når du ønsker?

Har du problemer med å finne ledig time når du ønsker? Ikke vær redd for å ringe oss. Vi kan stort sett justere litt på listene for å lage ledig tid til deg!